Fel
Pingvinbébi tojásban » Barkácstündér
fade
13314
post-template-default,single,single-post,postid-13314,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.7,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Pingvinbébi tojásban

Édes kivehető kis pingvin kinyitható-becsukható tojásban. Eljátszható vele a bébi születése 🙂

 

Kellékek:

papír: fekete, fehér, narancssárga és a tojás díszítésére amilyet szeretnél

olló

ragasztó

fekete filctoll

1 milton kapocs

jégkrém- vagy hurkapálcika

flitter, csillám…, amivel a tojást díszíted

 

Hogyan csináld?

 

  1.  Vágj ki 2 egyforma tojásformát a fehér papírból. Az egyiket kb középen cikkcakkosan vágd ketté, ez lesz a törés. Díszítsd ki mindkét részét.
  2.  Fekete papírból vágj egy tojásba kényelmesen beleférő pingvintestet, amire fehérből vágj arcot és hasat neki és ragaszd is rá. Narancssárgából vágd ki a csőrét és ezt is ragaszd rá. A szemeit rajzold meg a fekete filccel.
  3.  Az egybe lévő tojás aljára ragaszd fel a pálcikát és a törött tojás alját úgy, hogy a széleit ragasztózod be a cikkcakk nélkül, így olyan lesz, mint egy zseb
  4.  A tojás felső részét az egyik oldalának aljánál milton kapoccsal rögzítsd (ollóval előtte kilukaszthatod, ha úgy könnyebb) és kész is a nyitható tojás.
  5.  Tedd bele a pingvinbébit

+1 késízts neki szülőket 🙂 Ugyanúgy kell, mint a kicsit, csak nagyobb méretben

kicsikircsi

Két gyönyörű kislány anyukája (Dorka 6 éves, Lili 1.5 éves); Barkácstündér oldal tulajdonosa, főszerkesztője.

Nincs hozzászólás még

Írj hozzászólást