Fel
Készüljünk a Húsvétra! - Füzérek » Barkácstündér
fade
11856
post-template-default,single,single-post,postid-11856,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.7,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-header-style-on-scroll
Készüljünk a Húsvétra! - Füzérek

Készüljünk a Húsvétra! – Füzérek

Nyuszi-tojás füzér

húsvét, füzér, nyuszi, tojás

Ezt 3 féleképpen is lehet csinálni:

  1. duplán vágjuk a nyuszikat és tojásokat, úgy, hogy a fülüknél nem vágjuk ki teljesen, hagyunk egy kis részt, ,ahol „kapcsolódva” maradnak egymáshoz és amikor tesszük a madzagra/szalagra, csak „ráakasztjuk” őket és összeragasztjuk.
  2. Kivágjuk simán a nyuszikat és a fülüknél tűvel átfűzzük a madzagot/szalagot, a tojásokból is csak 1-1-et vágunk és a tetejüknél 2 ponton átfűzzük, hogy ne forgolódjanak majd.
  3. Mindenből 1-1-et vágunk és ráragasztjuk a mögöttük elvezetett szalagra (celluxal pl)

Ugyanúgy készül, mint az előző, csak a tojás részt hagyjátok ki. 🙂
Én például nem is felfűztem, hanem ajándékkísérő címkének használtam, de lehet hurkapálcára is ragasztani és dekorálni vele vagy bármit ami eszünkbe jut 🙂

Innen letölthető a sablon: http://www.papirmuhely.hu/papurmuhely_blog/husveti-nyuszifuzer/

Nyuszi-répa illetve tojásfüzér

húsvét, füzér, nyuszi, répa, tojás

Ez sem készül másképp, mint az előzőek, bár lehet, hogy vannak még praktikák rá 😀 Német leírás mindenesetre van hozzá 🙂 Szerencsére sablon is!

Minden füzért el lehet készíteni vízszintesen és függőlegesen is, a ragasztáskor figyeljünk arra, hogyan tesszük a madzagra, mert az határozza meg, hogy lógós lesz-e vagy nem.

AvatarAvatar
kicsikircsi

Két gyönyörű kislány anyukája (Dorka 8 éves, Lili 3 éves); Barkácstündér oldal tulajdonosa, főszerkesztője.

Nincs hozzászólás még

Sajnáljuk, de ehhez a cikkhez nem lehet hozzászólni.