Fel
Befőztél? Így címkézd! » Barkácstündér
fade
12724
post-template-default,single,single-post,postid-12724,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.7,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
szörp, dzsem, lekvár, befőzés, nyár, gyümölcs

Befőztél? Így címkézd!

Persze, ha finom, mindegy hogy csak az van rajta, hogy barack 2016 egy sima kis cetlin, de azért tehetjük szebbé is ezt a cetlikét 1-2 perc plussz munkával… Főleg, ha el is ajándékozzuk.

Kellékek:

  • Vastag papír (fehér vagy színes)
  • filc
  • olló
  • lukasztó
  • zsineg/szalag

 

Igény esetén:

  • ragasztó
  • sablon

 

Így készül:

 

  1. Vágjunk ki kis (pl) kör alakot a papírból, a szélét cifrázhatjuk: hullámos, cikkcakk… A méretét a befőttesüveg méretéhez igazítsuk, kb 2,5-3 cm sugarú kör elég is. (Erre ha szeretnénk, tehetünk szintén vastagabb papírból egy más színű ugyanilyen szélű vagy sima kör alakú korongot)
  2. Írjuk rá, hogy mi van benne és mikor tettük el, meg amit még szeretnénk 🙂
  3. Dekoráljuk, ha van kedvünk, de ne feledjük: a kevesebb több! szóval nem kell túldíszíteni
  4. Lukasszuk ki és kössük az üveghez, vagy ragasszuk a tetejére.

Természetesen lehet más formájú címkét is tenni, oldalára ragasztani… Itt van még pár lehetőség, illetve letölthető sablonok:

szörp, dzsem, lekvár, befőzés, nyár, gyümölcs

szörp, dzsem, lekvár, befőzés, nyár, gyümölcsszörp, dzsem, lekvár, befőzés, nyár, gyümölcsszörp, dzsem, lekvár, befőzés, nyár, gyümölcs  szörp, dzsem, lekvár, befőzés, nyár, gyümölcs

AvatarAvatar
kicsikircsi

Két gyönyörű kislány anyukája (Dorka 7 éves, Lili 2.5 éves); Barkácstündér oldal tulajdonosa, főszerkesztője.

Nincs hozzászólás még

Sajnáljuk, de ehhez a cikkhez nem lehet hozzászólni.